Ipari gépek mozgatása

Az ipari gépek, berendezések mozgatása és szállítása speciális felkészültséget és eszközöket igénylő komplex feladat. Az ipari cégek gyakran vesznek igénybe minket, külső szolgáltató cégeket, akik professzionálisan tudjuk végrehajtani az ilyen jellegű munkálatokat. Mi rendelkezünk a megfelelő tehergépkocsikkal, szállítóplatókkal, darukkal és hidraulikus emelőkkel az ipari gépek mozgatásához. Személyzetünk képzett és tapasztalt kezelőkből, szerelőkből áll, akik pontosan ismerik az ilyen típusú feladatok elvégzésének folyamatát.

Amikor egy cég igénybe veszi szolgáltatásainkat, alaposan felmérjük az ügyfél telephelyét, az mozgatandó gépek elhelyezkedését, méreteit, tömegét. Ezen adatok alapján részletes tervet és költségkalkulációt készítünk a munkálatokra. A megfelelő gépeket, eszközöket és szakembereinket rendeljük a feladathoz, majd pontos ütemterv szerint végezzük a mozgatási műveleteket. Gondoskodunk a bontásról, szállításról és az új helyen történő összeszerelésről, valamint az üzembe helyezésről is.

A gépek mozgatása és szállítása során a maximális körültekintéssel járunk el, hiszen egyetlen hiba is több millió forintos károkat okozhat. Munkatársaink folyamatosan ellenőrzik és irányítják az egyes munkafázisokat, a szállító eszközöket. Célunk, hogy az ipari gép a lehető leggyorsabban, épségben jusson el az új helyére, és ott mielőbb üzemképes állapotba kerüljön. Az ilyen jellegű mozgatási munkálatokhoz mindenképpen érdemes olyan szolgáltatókat választani, mint mi, akik széleskörű tapasztalattal, gyakorlattal és a megfelelő háttérrel rendelkezünk feladataink magas szintű és biztonságos elvégzéséhez.
Ipari gépek mozgatása