Páncélszekrény szállítás akár kedvezménnyel

Páncélszekrény szállítás akár kedvezménnyel Érd

Páncélszekrény szállítás akár kedvezménnyel Érd

A páncélszekrények és nehézgépek szállítása komoly kihívást jelent és jelentős költségekkel jár. Azonban számos szállítócég kínál kedvezményes árakat, főleg ha a megbízó több szállítmány lebonyolítását is náluk rendeli meg. Ilyenkor általában legalább 10-30% engedményt adnak az árból.

A kedvezőbb ár nagyban függ attól, hogy milyen messzire, milyen útvonalon kell szállítani a páncélszekrényt vagy nehézgépet. Minél rövidebb a szállítási távolság, annál olcsóbb az ár. De az is befolyásoló tényező, hogy milyen eszközökre van szükség a teher mozgatásához. Egy 3 tonnás páncélszekrény esetében elég lehet egy 7,5 tonnás tehergépkocsi és két daru, míg egy 10 tonnás ipari gép szállításához már speciális, nagy teherbírású jármű és nagyobb kapacitású daru szükséges, ami magasabb díjszabást von maga után.

A szállítócégek gyakran adnak árengedményt, ha a megbízó nemcsak a szállítást, hanem a mozgatást, berakodást és a szállítmány biztosítását is náluk rendeli meg. Mindezeket összevont csomagban, kedvezményesen tudják ajánlani. Ráadásul a komplett szolgáltatás során jobban tudják garantálni a páncélszekrény vagy gép biztonságát és épségét.

Összességében tehát, aki több megbízással, hosszabb távú együttműködésre hajlandó és a teljes körű szolgáltatást igénybe veszi, az jóval kedvezőbb áron juthat hozzá a páncélszekrény és nehézgép mozgatásához, szállításához.
Páncélszekrény szállítás akár kedvezménnyel