Páncélszekrény szállítás – szakszerűen, diszkréten!

A páncélszekrény szállítás megfelelő fizikum, hozzáértés és felszerelés nélkül nem csak nehezen (vagy egyáltalán nem) kivitelezhető, de balesetveszélyes is. Ennek a legfőbb oka, hogy a páncélszekrényeket úgy tervezik, hogy nehéz legyen őket elmozdítani. Tapasztalat nélküli mozgatásuk tehát akár komolyabb sérülésekhez is vezethet. Ha páncélszekrény szállítást tervez, forduljon inkább szakemberhez – segítünk akár házon belül is megoldani a problémát!

Legyen szó új páncélszekrény beépítéséről, költözésről vagy egyik szobából másikba történő áthelyezéséről, kollégáinkkal a speciális méretű, akár több tonnás páncélszekrény szállításában is segítségére lehetünk!

Akár a szűkös helyek sem jelentenek problémát!

A széf költöztetésénél speciális felszerelésünkkel, jó fizikumú, sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársainkkal nem csak a sérülésmentes szállításról gondoskodunk, de a környezetünkre is odafigyelünk. Különösen óvatosak vagyunk például a fordulóknál, hogy a falakat ne verjük le, a lépcsőknél, hogy ne ütődjön meg vagy karcolódjon fel a padló, valamint arra is ügyelünk, hogy az egyéb berendezések is sértetlenek maradjanak. Ehhez sok esetben védőeszközöket használunk, illetve mindig azt az útvonalat választjuk, ahol a legnagyobb teret látjuk a széf költöztetéséhez.

A páncélszekrény szállítása előtt javasoljuk teljesen kiüríteni a tartalmát. A széfeket természetesen a legnagyobb gondossággal szállítjuk, azonban jól tudjuk, hogy milyen értékes dolgokat rejthet, melyeket ezidőre érdemes más biztos helyre tenni. Ezzel nem csak értékeit védi meg, de a szállítás is sokkal gyorsabban, magabiztosabban történik, ha tudjuk, üres a szekrény.

A páncélszekrények szállítását minden esetben teljes diszkrécióval vállaljuk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy senki ne tudhassa, hogy Ön mit szállít és pontosan hova.

Mi határozza meg a páncélszekrény szállítás árát?

Természetesen elsősorban a széf méretei alapján kalkuláljuk a szállítási díjat. Fontos tudnunk, hogy a szekrény hol helyezkedik el, ha nem a földszinten, akkor hányadik emeleten van és áll-e rendelkezésre lift, amely elbírja a szállítmányt. Nagyon fontos tudnunk, hogy teherautóval az épület közvetlen közelében meg lehet-e állni, ha nem, akkor milyen messziről és milyen talajon közelíthető meg.

Keressen minket bizalommal - munkatársainkkal korrekt áron, körültekintően, megbízhatóan és diszkréten segítjük páncélszekrénye szakszerű szállítását!
Páncélszekrény szállítás