Szárítókemence mozgatás

Szárítókemence mozgatás Budapest

Szárítókemence mozgatás Budapest

Szárítókemence mozgatás Budapest III. kerület Óbuda - Békásmegyer

Szárítókemence mozgatás Budapest III. kerület Óbuda - Békásmegyer

A szárítókemencék hatalmas méretű, több tonnás berendezések, amik pontos és óvatos mozgatást igényelnek tőled. A kemencéket szállításhoz darabokra szeded szét, modulonként, amiket darukkal emelsz és pakolsz fel teherautókra.

Mielőtt nekiállnál a szárítókemence mozgatásának, alaposan megtervezed. Felméred a teljes berendezés és az egyes részegységek méreteit, tömegét. Eszerint határozod meg a szükséges daruk és szállítójárművek méretét, kapacitását. Az útvonalat úgy jelölöd ki, hogy minden akadályt figyelembe veszel, és a mozgatás minden lépése gördülékenyen és balesetmentesen végrehajtható legyen.

A szárítókemence elemeit külön teherautókra rakod, majd az új helyen újra összeszerelod. Az összeszereléshez hegesztőberendezésekre, emelőkre is szükséged lehet a nagy méretű elemek illesztéséhez. A kemencében minden alkatrésznek, csővezetéknek pontosan illeszkednie kell, hogy az üzemszerű működéshez szükséges hő- és gáztényezők biztosítottak legyenek. Ezért a szárítókemence összeszerelését nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek végzik.

A szárítókemencék fantasztikusan értékes és hatalmas teljesítményű berendezések, úgyhogy mozgatásuk minden fázisát a lehető legóvatosabban kell végrehajtanod. A folyamatban résztvevők totális felelősséget viselnek a kemence ép állapotáért és működőképességéért. Épp ezért kemence mozgatásához mindenképp olyan cégeket érdemes választanod, akiknek rengeteg tapasztalatuk van a nehézgépek és speciális berendezések szállításában. Mi tudjuk a legjobban garantálni a precíz és balesetmentes munkavégzést.
Szárítókemence mozgatás